Miljø 2017-07-04T09:23:05+00:00

MILJØ

VI TÆNKER PÅ MILJØET

se vores produkter

Cradle to Cradle certificering

Troldtekt er Cradle to Cradle certificeret i kategorien sølv. Certificeringen omfatter hele produktpaletten af Troldtekt akustik i lys natur, grå natur og malet i standardfarverne hvid 101, grå 202, koksgrå 208, sort 207 & rød 210. Sølv-certificeringen omfatter desuden også den brandsikre Troldtekt A2 og Troldtekt agro.

Certificeringen er blandt andet opnået, fordi pladerne ikke indeholder skadelige stoffer og derfor kan vende tilbage til naturen som kompost.

TROLDTEKT ER ET NATURPRODUKT OG ER BÆREDYGTIGT

FSC® & PEFC

Troldtekt er både PEFC- og FSC®-certificeret, hvilket er en garanti for, at træet, der indgår i produktionen af Troldtekt, kan spores tilbage til ansvarlig skovbrug. Troldtekt opnåede PEFC-certificering i 2009 og har i 2013 tillige opnået FSC-certificering.

Der er flere lighedspunker mellem de to certificeringsordninger, men der er også forskelle, og på nogle markeder foretrækkes den ene ordning frem for den anden. Troldtekt ønsker med certificeringsordningerne at give sine kunder størst mulig sikkerhed for bæredygtighed, men også valgfrihed i forhold til certificeringsordning.

Sundt indeklima

Troldtekt indeholder ingen skadelige eller allergi-fremkaldende stoffer, og er ­mærket i bedste kategorier efter Dansk Indeklima Mærkning og i kategorien M1 efter “Finnish Indoor Air Association”.

Troldtekt akustikplader er desuden mærket som allergivenlige produkter (Allergy Friendly products) af den britiske velgørende organisation “Allergy UK” samt klassificeret som “Emissionsarm” af den tyske miljøcertificering “Der Blaue Engel” og miljøvurderet i klasse A af svenske Sundahus Miljødata.

SUNDT INDEKLIMA PÅ KONTORET

Bæredygtigt byggeri

LEED, BREEAM og DGNB er de tre førende, frivillige certificeringsordninger inden for bæredygtigt byggeri. Rambøll har kortlagt, hvordan Troldtekt konkret bidrager med point til fokusområder som totaløkonomi, indeklima og materialer i de tre ordninger.

EPD – Miljøvaredeklaration

Miljøvaredeklaration (EPD) for Troldtekt er udarbejdet af Teknologisk Institut og tredjepartsverificeret af norske SINTEF Byggforsk / SINTEF Building and Infrastructure og registreret hos EPD Norge. Troldtekts EPD er også godkendt og optaget i det tyske register for tredjepartsverificerede EPD’er hos Institut für Bauen und Umwelt e.V.

Kuando reducerer støj og lydgener og er udviklet til at forbedre arbejdsmiljøet i danske virksomheder.

Sammen med Troldtekt arbejder vi dagligt med at sikre levering af højeste kvalitet og gøre oplevelsen af at handle hos os anbefalelsesværdigt.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Telefon: +45 7020 7473
Email: mail@plenom.com